Αποκλειστικό: Ο ίδιος κλέφτης ξανά και ξανά!

Το γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση πριν μερικές ημέρες για τη σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη για κλοπές. Ο  37χρονος,  στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2015 διέρρηξε, στην Αλεξανδρούπολη, μία οικία, ένα κατάστημα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους μικρό χρηματικό ποσό, 1 ζευγάρι κλειδιά και μία τσάντα, που περιείχε 1 ρολόι χειρός, 2 κινητά τηλέφωνά και 1 πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα και κάρτες. Επίσης προέκυψε ότι ο δράστης εισήλθε σε πολυκατοικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία συσκευασία καπνού, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες τρεις οικίες, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Διαβάστε ακόμη  Ζαμπούκης, όπως Μητσοτάκης: Απαλλάσσει τα καταστήματα από δημοτικά τέλη, λόγω έργων!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alexpoli.gr … υπάρχει κάτι που προκαλεί εντύπωση στην υπόθεση του 37χρονου. Ο ίδιος άνθρωπος είχε συλληφθεί ξανά…και ξανά…και ξανά… Αναλυτικότερα… η αστυνομία τον είχε πιάσει για κλοπές στις 14 Αυγούστου… και ξανά στις 11 Σεπτεμβρίου αλλά και ξανά (!!!) στις 24 Σεπτεμβρίου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος (χρυσαφικά).

Κάθε φορά ο δράστης καταφέρνει να αφεθεί ελεύθερος είτε με περιοριστικούς όρους είτε με ποινή με αναστολή η μετατροπή! Ο ίδιος έχει καταδικαστεί και παλαιότερα για κλοπές.