Βραβεύθηκαν και φέτος από τον ΜΓΣ Εθνικό οι αθλητές του RUN GREECE

Η “ψυχή “του RUN GREECE, οι εθελοντές του, βραβεύθηκαν και φέτος από τον ΜΓΣ Εθνικό, ενισχύοντας την Τράπεζα Εθελοντών του

Σε μια ζεστή εκδήλωση ο ΜΓΣ Εθνικός τίμησε τους εθελοντές του Run Greece, οι οποίοι έκαναν μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών (από 100 πέρυσι σε 150 φέτος), όπως και οι συμμετοχές των δρομέων.

Ο τεχνικός Δντης του αγώνα και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κώστας Πατερόπουλος, ευχαρίστησε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, αλλά και του Εθνικού τους Εθελοντές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του αγώνα. Ευχαρίστησε επίσης όλες τις εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν με τα μέλη τους. Μίλησε για την σημασία της συνεργασίας, μεταξύ ατόμων και φορέων, η οποία και έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Τέλος ζήτητε από τους Εθελοντές να ενταχθούν στην Τράπεζα Εθελοντών του Εθνικού, η οποία θα συνεργάζεται με φορείς σε δράσεις τους, αλλά και θα αποτελεί εθελοντικό δυναμικό για άλλες εκδηλώσεις του Εθνικού.

Διαβάστε ακόμη  Μετά από 4,5 χρόνια λέει πως έλυσε το πρόβλημα με την οροφή του κλειστού η δημοτική αρχή Ζαμπούκη

Ο Υπεύθυνος των Εθελοντών του RUN GREECE και της Τράπεζας Εθελοντών του Εθνικού, Κώστας Χαριτόπουλος, ευχαρίστησε τους Εθελοντές για την συνέπεια και την συνεργασία που έδειξαν την περίοδο προετοιμασίας και διεξαγωγής του αγώνα.

Όλοι μαζί παρακολούθησαν το βίντεο του αγώνα, αλλά και μια μικρή παρουσίαση του Εθνικού Σήμερα.

Οι Εθελοντές τιμήθηκαν με απονεμητήριο, με την καρφίτσα των Εθελοντών του RUN GREECE και την κρεμαστή κάρτα του αγώνα.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αντιδήμαρχος κ.Γερακόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Βαταμίδης,Κουκουράβας, Χιντζή, οι εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, των Αιμοδοτών, της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών, των Ποδηλατών του Εθνικού, του συλλόγου καρκινοπαθών ΣΥΝΕΧΙΖΩ, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Δικτύου Δασοπροστασίας Έβρου, του γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου και του τμήματος στίβου του Εθνιικού.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, για το 3ο RUN GREECE.