Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΕΔΕ) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά της Παχυσαρκίας (24/10) και στη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στο κρίσιμο θέμα της Παχυσαρκίας υλοποιεί την δράση ενημέρωσης και τεκμηριωμένης προσωπικής ενημέρωσης των πολιτώνγια την εβδομάδα 26-31/10.

Σκοπός της δράσης είναι να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό στο ζήτημα της Παχυσαρκίας αλλά και να ενημερώσουμε τον κάθε ένα προσωπικά ότι η διαδικασία της εκτίμησης σύστασης σώματος δεν μπορεί να γίνεται από ΜΗ ειδικούς και ότι αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της διαιτολογικής πράξης.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί ένα από τους συμμετέχοντες διαιτολόγους και να κάνει ΔΩΡΕΑΝ λιπομέτρηση και να έχει μία εκτίμηση σύστασης σώματος.

Διαβάστε ακόμη  Πέτροβιτς - Ζαμπούκης: Άρχισαν τις… προεκλογικές εμφανίσεις 

Δεν υπάρχει απολύτως καμία δέσμευση για παραπέρα συνεργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην παρακάτω λίστα και να επικοινωνήσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τον διαιτολόγο που επιθυμούν. Η λίστα των διαιτολόγων θα ανανεώνεται κάθε μέρα.

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Πόλη Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Μπαλαφούτη Θεοδώρα 28ης Μαϊου 12 Διδυμότειχο 2553026590
Τάκας Πανταζής 14ης Μαϊου 4 Αλεξανδρούπολη 2551306760
Τζιανάβαρλης Ιωάννης Αίνου 34 Αλεξανδρούπολη 2551088476
Τσαπράζη Τριάδα 14ης Μαϊου 4 Αλεξανδρούπολη 2551306760

Η λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΕΔΕ εδώ. Οι διαιτολόγοι της περιοχής μας μπορούν να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή από την ίδια σελίδα, εδώ.

Πηγή: pamemprosta.org

Πηγή: πάμε μπροστά | Ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα στο δήμο Αλεξανδρούπολης