Ενίσχυση του δήμου Σαμοθράκης για υποδομές για πρόσφυγες

Με το ποσό των 3.000 ευρώ ενισχύει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το δήμο της Σαμοθράκης, προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία χώρου για την προσωρινή στέγαση και φιλοξενία προσφύγων- μεταναστών.
Όπως είναι γνωστό, η Σαμοθράκη δεν έχει σε καμία περίπτωση το πρόβλημα και τις ανάγκες των άλλων νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, ωστόσο εδώ και μήνες υπήρχε ζήτημα με τις παρούσες υποδομές του νησιού ή μάλλον την απουσία αυτών.
Έτσι, η Περιφέρεια αποφάσισε να ενισχύσει το δήμο με το ποσό των 3.000 ευρώ ώστε  να γίνει ο καθαρισμός  του οικίσκου του ΟΛΑ που βρίσκεται στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την  προσωρινή στέγαση και φιλοξενία των προσφύγων – μεταναστών, ενώ προβλέπεται και η προμήθεια κλιματιστικού.
Διαβάστε ακόμη  «ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2024»: Αυλαία με πανελλήνια ρεκόρ από Μάρκο, Πυρίλη, Δημανόπουλο, με τον Απόστολο Χρήστου και την Κάλια Αντωνίου να αναδεικνύονται σε καλύτερους αθλητές της διοργάνωσης