Η Ήβη Αδάμου μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Για την παράσταση «80’s the musical», το νέο της κομμάτι «Τίποτα δεν μας σταματά», το οποίο έχει γράψει ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουϊνέλης, αλλά και τη σχέση εξ’ αποστάσεως που έχει με τον ίδιο, μιας και ο πρώην coach του “The Voice” μένει στην Αλεξανδρούπολη, μίλησε σε συνέντευξή της στο «Down Town Κύπρου» η Ήβη Αδάμου, ποζάροντας μάλιστα σε… χριστουγεννιάτικο mood!

Σύμφωνα με το star  η τραγουδίστρια δήλωσε: «Για εμάς είναι πολύ εύκολο. Πότε έρχεται ο Μιχάλης εδώ, πότε πάω εγώ στην Αλεξανδρούπολη. Είμαι turbo! (γελάει). Πάντα μέσα στην ενέργεια και τρέχω συνέχεια. Κάνω ό,τι μπορώ για τη δουλειά μου, τη ζωή μου, την οικογένειά μου, και φυσικά για τον Μιχάλη. Όλα τα θέλω σε μία φυσιολογική ροή. Θέλω να μαγειρεύω στο σπίτι, να καθαρίζω, να δουλεύω, να τακτοποιώ. Κάνω -και θέλω να κάνω- ό,τι κάνει όλος ο κόσμος! Δεν μου αρέσει να διαφέρω. Η απόσταση στην σχέση μας λειτουργεί πολύ καλά. Δημιουργεί πολλά καρδιοχτύπια όταν ξαναβρίσκεσαι με τον άλλον. Υπάρχουν φορές και στιγμές που λες “να είχα εδώ τον άνθρωπό μου!” όταν βρίσκεσαι όμως μαζί του είναι σαν την πρώτη φορά. Σου λείπει ο άλλος, έχεις να πεις κάτι παραπάνω…»

Διαβάστε ακόμη  Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας από Τρίτη

Η τραγουδίστρια μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως σκέφτεται τον εαυτό της στο μακρινό μέλλον μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Με ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό κι έχω πει πως θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή. Αλλά το να βλέπεις τη ζωή σου στο μέλλον με κάποιον, αυτό ναι, είναι πολύ σημαντικό. Εννοείται ότι τη βλέπω, αλλιώς δεν θα ήμουν με τον Μιχάλη. Μπήκα σε αυτή τη σχέση για να κρατήσει. Αυτός ο άνθρωπος ήρθε για να μείνει στη ζωή μου. Δεν είναι κάτι εφήμερο ή περαστικό»