Κίνδυνος μπλακ άουτ σε μεγάλη επιχείρηση του Έβρου. Χρωστάει πάνω από 300.000 ευρώ στη ΔΕΗ

Σαν βόμβα έφτασε στο alexpoli.gr η πληροφορία ότι μεγάλη επιχείρηση του Έβρου χρωστάει στη ΔΕΗ πάνω από 300.000 ευρώ. Σήμερα Πέμπτη 19/11 συνεργείο της ΔΕΗ πήγε στην επιχείρηση για να κόψει το ρεύμα αλλά τελικά αυτό δεν έγινε γιατί η επιχείρηση κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ, με την αιτιολογία ότι ο λογαριασμός δεν είναι σωστός.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν στις 2 Δεκεμβρίου του παρόντος έτους οπότε και θα οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση αυτή. Ανεπισήμως κύκλοι της ΔΕΗ εξέφρασαν την άποψη ότι ακόμη και με διακανονισμό, ένα τόσο τεράστιο ποσό στην πράξη δε θα μπορέσει να πληρωθεί. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει και τελικά γίνει διακοπή ρεύματος στην επιχείρηση, δεκάδες εργαζόμενοι πιθανώς να βρεθούν χωρίς εργασία αφού η  επιχείρηση είναι αδύνατον να λειτουργήσει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε κανένα στοιχείο της επιχείρησης ούτε τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται καθώς θεωρούμε ότι το ζητούμενο στο παραπάνω θέμα είναι να βρεθεί λύση με τη ΔΕΗ και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή και με την ανεργία να μαστίζει τον Έβρο, είναι τουλάχιστον δραματικό να χαθούν κι άλλες επιχειρήσεις…