Κόντεψε να αποβληθεί επειδή δεν είχαν χαρτί υγείας στο σχολείο….

[dropcap]Ε[/dropcap]Ελλείψεις ακόμη και σε χαρτί υγείας παρουσιάζουν ορισμένες σχολικές μονάδες στην Αλεξανδρούπολη! Ένα απίστευτο περιστατικό που μοιράστηκε με το alexpoli.gr ένας γονέας έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός. Σε γυμνάσιο της πόλης, ένας μαθητής πηγαίνοντας το πρωί για την τάξη του, ένιωσε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Για κακή του τύχη όμως στις σχολικές τουαλέτες δεν υπήρχε χαρτί υγείας ούτε για δείγμα. Έτσι, ο μαθητής, αναγκάστηκε να … πεταχτεί μέχρι το σπίτι του, προκειμένου να κάνει την ανάγκη του. Η παραπάνω διαδικασία είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει και παρά λίγο να του στοιχίσει ακριβά, αφού κόντεψε να αποβληθεί! Τελικώς, ο γονέας έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις και ο μαθητής δεν τιμωρήθηκε.

Διαβάστε ακόμη  Το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης ως σχολείο-πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπερασπίζεται τις αξίες της Ευρώπης

Σε επικοινωνία συνεργάτη μας, ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου Στέργιος Αποστοκαλούδης, σημείωσε πως, όντως, τα κονδύλια από το υπουργείο Εσωτερικών για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων έχουν μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Σημείωσε μάλιστα πως ειδικά φέτος, με τη σημαντική μείωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, υπάρχουν σχολεία στην περιοχή που έχουν αποθεματικό που αγγίζει και τις 20.000 ευρώ. Ο ίδιος, απέδωσε το περιστατικό σε μία ατυχή στιγμή και παράλειψη της διεύθυνσης της σχολικής μονάδας.

Newsroom Alexpoli.gr