Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στις 15:00 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Κυριακή (20/12) στις 15:00 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.
H oμάδα του Κώστα Βουρδόγλου βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι στην πέμπτη θέση έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα 25 βαθμούς.
Ο μεσοεπιθετικός του Εθνικού, Γιάννης Γωνιάδης, δήλωσε για την κυριακάτικη αναμέτρηση: <<Έχουμε φτάσει να είμαστε σ’ ένα πολύ δύσκολο σημείο. Η ομάδα είναι πολύ χαμηλά βαθμολογικά και επηρεασμένη ψυχολογικά και σίγουρα, όπως σε κάθε ματς, πόσο μάλλον τώρα, θέλουμε πάση θυσία τη νίκη απέναντι σε μια πολύ ανεβασμένη ομάδα. Το θέμα πλέον δεν είναι αν την θέλουμε, την θέλουμε όσο τίποτα άλλο, το θέμα ειναι να δείξουμε μέσα στο γήπεδο άμα μπορούμε να κατακτήσουμε τους 3 αυτούς πολύ σημαντικούς βαθμους>>.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Πουλικίδης του συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τους κ. Ζήρδα (Δράμας) και Γκιόση (Θράκης). Παρατηρητής θα είναι ο κ. Κυριακούδης του συνδέσμου Καβάλας.
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, προκειμένου να φτάσει στη νίκη σ’ αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.