Τα  συγχαρητήρια της Διεύθυνσης και των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, απολαμβάνουν οι δυο μαθητές, Χρήστος Αποστολίδης και Τιμόθεος Τσιγούρωφ που απέσπασαν το Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον 8ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου Σιγάρα. Το ίδιο και η καθηγήτρια τους, που αμέριστα καθοδήγησε και υποστήριξε, τους μαθητές.

Αναλυτικά : 

Η Διεύθυνση και οι Καθηγητές του Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης συγχαίρουμε θερμά τους δύο μαθητές μας Χρήστο Αποστολίδη και Τιμόθεο Τσιγούρωφ της Σχολής Πιάνου Τάξη κας Βιολέττας Γρηγοριάδου, που απέσπασαν Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον 8ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου Σιγάρα υπό τη διοργάνωση του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer.

Διαβάστε ακόμη  «Βόμβα» στις Τάσεις MRB: Πρώτη η ΝΔ στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα σας ενοχλούσε να κερδίσει»

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 15 και 16 Απριλίου. Οι μαθητές μας συμμετείχαν στην ηλικιακή ομάδα 15-19 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όντας οι νεότεροι στην κατηγορία τους διακρίθηκαν αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιστεύουμε στα χαρίσματα, την αφοσίωση και τη δυναμική των δύο σπουδαστών μας που στο μέλλον σίγουρα θα φέρει και άλλες επιβραβεύσεις.

Θερμά συγχαρητήρια και στην καθηγήτριά τους που αμέριστα τους

καθοδήγησε και τους υποστήριξε.