Η Asset Ogilvy Public Relations , η οποία και εκπροσωπεί την Coca-Cola 3Ε , ενημέρωσε εγγράφως από 29-09-2015 το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δήμου Αλεξανδρούπολης , την πρόθεση του πελάτη της Coca-Cola 3Ε, να προχωρήσει για λογαριασμό του προϊόντος Αύρα (εμφιαλωμένο νερό) και της εταιρείας (Asset Ogilvy Public Relations) σε υποστήριξη ενός Παιδικού Σταθμού που ανήκει στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Εφόσον γίνει αποδεκτή η πρότασή της από εμάς θα προχωρήσει στην πλήρη ανάπλαση των αύλιων χώρων του Παιδικού Σταθμού, καθώς και στην παροχή συγκεκριμένου εκπαιδευτικού υλικού που θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για τη σχολική χρονιά 2015-2016. Η συνολική αξία της προσφοράς ανέρχεται στις 15.000 Ευρω.

Διαβάστε ακόμη  Στην Περιφέρεια ΑΜΘ, στο Νοσοκομείο, στο Επαγγελματικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο και στην ΒΙΠΕ, βρέθηκε χθες ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Πολυκοινωνικού  του Δήμου στις 2/10 , ο πρόεδρος κ. Βαμβακερός εισηγήθηκε να γίνει αποδεκτή η πρόταση της εταιρείας όπως και έγινε.