Σαν Παραμύθι

Γεύσεις Σαν Παραμύθι! Οι πιο νόστιμες προτάσεις σας περιμένουν στην πιο γευστική ταβέρνα στην Αλεξανδρούπολη. Πρωτότυπα πιάτα και περιβάλλον που μαγεύει!

Δημιουργήσαμε ένα «παραδοσιακό αρχοντικό» φτιαγμένο από πέτρα και ξύλο όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν την ζεστασιά του τζακιού και της ξυλόσομπας. Είναι ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, με χαλαρούς τόνους χρωμάτων και οι ήρωες των παραμυθιών να έχουν τον πρωταρχικό ρόλο. Φυσικά, έχουμε φροντίσει και για τους καλοκαιρινούς μήνες έχοντας ετοιμάσει ένα εξίσου ευχάριστο και δροσερό χώρο στην βεράντα μας!

Η ιστορία μας

Μια φορά κι έναν καιρό στην Νέα Χιλή, ένα χωριό έξω από την Αλεξανδρούπολη, δημιουργήσαμε το Παραμύθι μας. Όταν επισκεφθείτε τον χώρο μας θα καταλάβετε από που προήλθε ή ονομασία «Σαν Παραμύθι» και σίγουρα θα νιώσετε και εσείς σαν να ζείτε σε ένα απ” αυτά.

To Σαν Παραμύθι ξεχωρίζει γιατί το μενού του είναι… παραμυθένιο! Μοναδικές γεύσεις σε πιάτα που εντυπωσιάζουν όχι μόνο σε νοστιμιά αλλά και σε ποιότητα. Το φαγητό στην Αλεξανδρούπολη… είναι ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Όλες οι πρώτες ύλες για να δημιουργήσουμε τα «καλούδια» μας είναι παραγωγής μας, ή απο ντόπιους παραγωγούς. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε πως μπορούν να είναι: τα τρία γουρουνάκια, οι νεράιδες, ο μαγικός αυλός, το χαλί του Αλαντίν, οι επτά νάνοι, το καλαθάκι της Κοκκινοσκουφίτσας, πιάτα που δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και φαντασία. Το μενού μας, δεν περιλαμβάνει μόνο νοστιμιές με κρεατικά αλλά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά!

Η ταβέρνα – μεζεδοπωλείο ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ στην Αλεξανδρούπολη, είναι ο προορισμός που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι παιδιά. Όχι μόνο θα ζήσετε αλλά και θα γευτείτε τα αγαπημένα σας παραμύθια!

Στο Σαν Παραμύθι μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας, συντροφιά με επιλεγμένους μουσικούς που παίζουν την καλύτερη ελληνική μουσική και απογειώνουν τη διάθεση σας!