Σουφλί /Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, αξιωματικός της πυροσβεστικής διέπρεψε στις πανελλήνιες

Τον δύσκολο δρόμο των πανελλαδικών εξετάσεων για να ξαναπεράσει στο πανεπιστήμιο διάλεξε ένας 48χρονος πολύτεκνος πατέρας. Πρόκειται για τον Κώστα Ταπεινόπουλο που κατάγεται από το Ροδολίβος Σερρών ο οποίος είναι διοικητής στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σουφλίου, στην πόλη όπου μένει τα τελευταία 20χρόνια, πατέρας τεσσάρων αγοριών. Ο κ. Ταπεινόπουλος επέστρεψε στο διάβασμα χρόνια μετά την αποφοίτησή του και από το σχολείο και από το πανεπιστήμιο, διάβασε τα μαθήματα της τρίτης Λυκείου και έδωσε ξανά πανελλήνιες.

Αυτό που κατάφερε είναι αξιέπαινο όχι μόνο γιατί βρήκε το χρόνο, αλλά γιατί με τους βαθμούς που έγραψε μπορεί να περάσει σχεδόν σ’ όλες τις υψηλόβαθμες σχολές.

Με 17500 μόρια, μπαίνει ξανά στο πανεπιστήμιο, όχι όμως στη νομική που είναι η επιστήμη που σπούδασε στην πρώτη του νιότη.

Όπως πληροφορούμαστε, θα επιλέξει μία από τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, για να μπορεί να παρακολουθεί παραδόσεις και να βρίσκεται και κοντά στο σπίτι και την υπηρεσία του.

Διαβάστε ακόμη  Τρία εκατομ.ευρώ στο ΔΠΘ για εξοπλισμό των φοιτητικών εστιών και εστιατορίων

Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, συγκεντρώθηκε στο διάβασμα από τον περασμένο Νοέμβριο.

Είναι σίγουρο όμως ότι δε θα τα είχε καταφέρει, αν η σύζυγος και τα παιδιά του, που το μεγαλύτερο είναι 11 ετών δεν τον βοηθούσαν στο μέγιστο βαθμό.

Τα παιδιά του, πλέον έχουν το καλύτερο πρότυπο για να μιμηθούν. Όσο για τους τέσσερις μικρούς άνδρες του σπιτιού, έχουν κι ένα κοινό σημείο, που οφείλεται σε μία μεγάλη αγάπη του πατέρα τους. Και τα τέσσερα αγόρια, έχουν δύο ονόματα, το κύριο και το 2ο που είναι το Άρης. Όλα ονομάστηκαν Άρης γιατί η μεγάλη αγάπη του πατέρα τους, είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, η ιστορική ομάδα που έχει από τους φανατικότερους και πιο ήρεμους όμως οπαδούς στο Σουφλί!

πηγή thrakinea.gr