Στη Βουλή Μιχαλεντζάκης, Καρυπίδης την Παρασκευή, παρουσία Παυλόπουλου και Τσίπρα

Η διαρκής επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων και η υποεπιτροπή για τα θέματα ατόμων με αναπηρία της ειδικής μόνιμης επιτροπής ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων των ανθρώπων,  θα πραγματοποιήσουν  ειδική Εκδήλωση προς απόδοση τιμής στα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ 2016, μετά από σχετική απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Η εκδήλωση θα γίνει στις 13.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης και  θα δοθεί η δυνατότητα να λάβουν το λόγο αθλητές και οι προπονητές τους.
Θα παραστούν η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το Thrakisports.gr θα τιμηθεί ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση αλλά και οι υπόλοιποι μεταλλιούχοι, ανάμεσά τους και ο χάλκινος της σφαροβολίας Δημήτρης Ζησίδης που κατάγεται από το Σήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας.Η εκδήλωση όμως δεν αφορά μόνο τιυς μεταλλιούχους αλλά όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι θα βρεθούν στην Βουλή και οι θρακιώτες κολυμβητές Δημήτρης Καρυπίδης, Μαρία Καλπακίδου, Σεμιχά Ριζάογλου καθώς επίσης και οι Νίκος Γονιός και Απόστολος Βέλτσης που αγωνίζονται για τον Ηρόδικο Κομοτηνής.