Τα σημειώματα, το “γράψιμο” και το γράψιμο της Τροχαίας

Μάρτυρας μίας ιστορίας καθημερινής τρέλας έγινε ο φωτογραφικός φακός του alexpoli.gr. Εδώ και λίγες μέρες, σε μία περιοχή περιμετρικά της Αλεξανδρούπολης, κοντά σε στρατόπεδο και κατοικίες, με αρκετή κίνηση οχημάτων, υπάρχει συχνά σταθμευμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, πάνω στη στροφή του δρόμου, δίπλα από επικίνδυνο σταυροδρόμι.

Το αυτοκίνητο παραμένει σταθμευμένο για πολλές ώρες στο σημείο, εμποδίζοντας την ορατότητα των διερχόμενων οδηγών. Αυτή η τακτική, προκάλεσε, όπως θα δείτε, την αγανάκτηση ενός άλλου οδηγού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, άφησε σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, ζητώντας από τον οδηγό να μην παρκάρει πάνω στην στροφή.

Δυστυχώς, όμως, ο οδηγός δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του “συγγραφέα” του σημειώματος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άλλο ένα, αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Δίπλα από το νέο σημείωμα, όπως θα παρατηρήσετε, φιγουράρει πρόστιμο της Τροχαίας, ύψους 80 ευρώ, αφού τελικώς, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε ούτε μετά το νέο σημείωμα του αγανακτισμένου πολίτη…

20151103_171339