Το γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση με τους τζιχαντιστές

Νεότερη ενημέρωση: Με δικό του ρεπορτάζ από τη Μίνα Καραμήτρου το Mega επιβεβαιώσε όλα όσα μετέδωσε το πρωί το Alexpoli.gr σε σύνδεση με την εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. Η είδηση επιβεβαιώθηκε πριν λίγο και από το CNN GREECE. Οι πληροφορίες του Alexpoli.gr (παρά τις επιθέσεις αμφισβήτησης που δεχτήκαμε) αποδείχτηκαν για μια ακόμα φορά 100% έγκυρες.

—————————–

Σάλος έχει προκληθεί μετά το δημοσίευμα μας για τους 2 επίδοξους τζιχαντιστές που συνέλαβαν οι αρχές στην Αλεξανδρούπολη και οι οποίοι μέσα στις αποσκευές τους είχαν στολές, χατζάρες και άλλα αντικείμενα που πρόδιδαν τους σκοπούς τους.

Την είδηση μας μεταδίδουν πλέον μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες ανά την Ελλάδα, ενώ νωρίς το πρωί σήμερα το Mega καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός Aθήνα 9.84,  συνδέθηκαν τηλεφωνικά με το Alexpoli.gr για να μεταδώσουν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Την είδηση μεταξύ άλλων μεταδίδουν το newsit.gr, το onalert, το pronews που συμπληρώνει και δικές του πληροφορίες, το eglimatikotita.gr, το Cyprusnews από την Κύπρο, το Creta Live και πολλές ακόμα ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Η είδηση αρχικά είχε δημοσιευτεί και από άλλο μέσο ενημέρωσης του Έβρου, με διαφορετικές όμως πληροφορίες από αυτές του Alexpoli.gr. To alexpoli.gr μετά από εξονυχιστική διερεύνυση του θέματος και επιβεβαίωση από αξιόπιστες πηγές, παρουσίασε το γεγονός όπως ακριβώς συνέβη.

Newsroom Alexpoli.gr