Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Εθνικό ο Κέβιν Φόγιερ

Μετά τα δυσάρεστα μαντάτα και την αναγκαστική απουσία για 8 περίπου εβδομάδες του αρχηγού μας Ανέστη Δαλακούρα  λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του – στον οποίο και ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στα γήπεδα το συντομότερο – διοίκηση και τεχνικό τιμ κινήθηκαν άμεσα για την καλύτερη δυνατή αναπλήρωση του κενού του διεθνή μας άσου.

Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την σύναψη συνεργασίας με τον Γερμανό ακραίο με υποδοχή Κέβιν Φόγιερ. Γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου του 1990 στο Ουμπερλινγκεν ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Κονστανζ που έπαιρνε μέρος σε περιφερειακό πρωτάθλημα. Από εκεί μεταγράφηκε στους Young Stars, την ομάδα Νέων της VfB Φριντριχσχαφεν, η οποία αγωνίζονταν στην 2η εθνική κατηγορία. Το 2011 γίνεται ο ακραίος της ομάδα της Μπουντεσλίγκα Βουστερχαουζεν. Το 2013 μεταγράφεται στην νεοφώτιστη ομάδα της Μπουντεσλίγκα Κόμπουργκ. Το 2014 αγωνίζεται στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χοντ χαΣαρόν, ενώ πριν από λίγους μήνες επιστρέφει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα για να αγωνιστεί αγωνίζεται στην Ρότενμποργκ.
Ο Κέβιν Φόγιερ έστειλε πριν από λίγες ώρες υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού , αναμένεται να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη και είναι πιθανόν να κάνει ντεμπούτο στο σημαντικό για την ομάδα μας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή.