Έγκριση Περιοδικών Πεζοδρομήσεων στους Οικισμούς Απαλού, Μαΐστρου και Παλαγίας, έτους 2022. 

Έκτακτες και προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις (πεζοδρομήσεις) για την ασφάλεια των μικρών μας φίλων στους οικισμούς Απαλού, Μαΐστρου και Παλαγίας, έτους 2022, από τις 20/05/2022 έως 15/09/2022 και ώρες από 18:00 έως 24:00, όπως παρακάτω:

-Απαλός, περιμετρικά της πλατείας και παιδικής χαράς, στην οδό Πέτρας από την Εθν. Αντιστάσεως έως την οδό Ρήγα Φεραίου, έμπροσθεν Ιερού Ναού από Εθν. Αντιστάσεως έως Ρήγα Φεραίου, Ρήγα Φεραίου μεταξύ της ανωνύμου οδού μέχρι οδού Πέτρας.

-Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου, περιμετρικά της πλατείας και παιδικής χαράς, οδός Αίνου από Ορφέως μέχρι οδό Αμπατζή και 25ης Μαρτίου από οδό Ορφέως μέχρι οδό Αμπατζή.

Διαβάστε ακόμη  Η ιστορική-προφητική ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 1996: «Μια Ελλάδα γερμανικό βιλαέτι τουρκομπαρόκ».- (Βίντεο)

-Παλαγία, έμπροσθεν Ιερού Ναού.

Κατά το χρόνο πεζοδρόμησης των ανωτέρω οδών, απαγορεύεται η

στάθμευση όλων των οχημάτων παρά την οδό.

Κατά το χρόνο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών,

ισχύει ο Κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων που ορίζει τον τρόπο πρόσβασης / χρήσης από μόνιμου κατοίκους, οχήματα Φ/Ε, έκτακτης ανάγκης (Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ), ΑΜΕΑ κλπ. Κατ ́ εξαίρεση, επιτρέπεται και η χρήση των πεζοδρόμων από οχήματα ΤΑΧΙ, μετά από κλήση, για την επιβίβαση / αποβίβαση στους χώρους κατοικίας εμποδιζόμενων και ΑΜΕΑ ατόμων.

Η απόφαση:

https://diavgeia.gov.gr/doc/97%CE%9F0%CE%A9%CE%A8%CE%9F-%CE%A020?inline=true