Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μανανάς

Σήμερα 23/1 το πρωί,  ο Εβρίτης  Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Μανανάς, έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία περίπου 60 ετών.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της ΠΑΜ-Θ κ.Κώστας Κατσιμίγας.

Ο Δημήτρης Μανανάς, αγαπητός ανάμεσα σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ ενώ για πολλά χρόνια διετέλεσε  στέλεχος και Διευθυντής στη Νομαρχία Έβρου. Μετά τη Δημιουργία των αιρετών περιφερειών, τοποθετήθηκε Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης στη Κομοτηνή, ενώ για πολλές θητείες διετέλεσε μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ Θράκης.

Άφησε πίσω του  γυναίκα και τρία παιδιά. Η κηδεία θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη αύριο, Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες

Πρώην και νυν τοπικοί πολιτικοί εκφράζουν ήδη με δημοσιεύματα τους σε κοινωνικά δίκτυα, τα θερμά τους συλληπητήρια. Σύμφωνα με δήλωση στο Alexpoli.gr γνωστού προσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του,  ο Δημήτρης Μανανάς ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στην τοπική αυτοδιοίκηση και συχνά αγχώνονταν για θέματα της περιφέρειας. Ο ίδιος αυτοδιοικητός μας είπε με νόημα “Από τότε που δημιουργήθηκε ο Καλλικράτης, πενθούμε όλο και πιο συχνά ανθρώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση…”

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τα παιδιά του θανούντος.

Newsroom Alexpoli.gr