Έχει μόνο ένα χέρι αλλά διαπρέπει στο γήπεδο 15χρονος από την Αλεξανδρούπολη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία 15χρονου από την Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για τον Μπόρις Μπουρντιν, στέλεχος της ομάδας Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης οπου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου αλλά εδώ και λίγο καιρό, στέλεχος και της Μεικτής Ομάδας Νέων της ΕΠΣ Έβρου.

Ο 15χρονος που διαθέτει είναι το μεσαίο παιδί από μια οικογένεια Παλλινοστούντων από το Αλαβέρντι της Αρμενίας, που βρέθηκαν στην Θράκη στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ο ξεχωριστός Μπόρις έχει μόνο ένα χέρι…αλλά η δύναμη του και η επιτυχία του στον αθλητισμό αναπληρώνουν με επιτυχία το δεύτερο χέρι του.

11130299_369027823307171_7870355742279025486_n

Η μητέρα του Νόνα, μιλώντας στο ThrakiSportS, περιέγραψε τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν σαν οικογένεια για να μεγαλώσουν τρία παιδιά. «Εγώ δεν ξέρω από ποδόσφαιρο, εγώ ξέρω ότι είναι καλό παιδί και θέλει να είναι και καλός μαθητής. Δεν τον στρέψαμε εμείς στο ποδόσφαιρο, ο ίδιος ήρθε μια μέρα και μας είπε ότι ήθελε να γραφτεί σε ομάδα και να ξεκινήσει να παίζει μπάλα. Φτωχή οικογένεια είμαστε εμείς, αλλά το προσπαθήσαμε. Παρακολουθεί τις προπονήσεις, αλλά έχει ως προτεραιότητα τα μαθήματά του. Το ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής δεν είναι κάτι που μπορώ εγώ να κρίνω, αλλά σαν μητέρα χαίρομαι όταν ακούω άλλους να το επισημαίνουν»,

Διαβάστε ακόμη  Η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Το θέμα πρωτοδημοσιεύτηκε από την τοπική αθλητική ιστοσελίδα Thrakisports και το εντοπίσαμε σε αρκετές ιστοσελίδες της Αθήνας.

Ο Μπόρις είναι παράδειγμα δύναμης. Ο Μπόρις αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας.

Δείτε ακόμη από τη σελίδα μας στο Facebook

 

Αλλάζουν την Αλεξανδρούπολη με την τοπική κοινωνία να μην έχει ιδέα για τις συνέπειες… Τσιμουδιά από Δήμο και Βουλευτές… http://bit.ly/1O98GtI

Posted by alexpoli.gr Alexandroupolis on Saturday, 5 December 2015