Ήττα και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ακόμη μία ομάδα έπαψε να είναι αήττητη στην Α1 Ανδρών, κι αυτή είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχασε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 3-2, με τους «κίτρινους» να βάζουν τέλος στο σερί των επτά νικών του ακριτικού συλλόγου.
Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μεγάλη ανατροπή, καθώς είχαν βρεθεί να χάνουν 1-2, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάνηκε να «αδειάζει» από δυνάμεις μετά το τέταρτο σετ.
Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και με σερί 4-0 πέρασε μπροστά 11-9 και 17-14, για να κατακτήσει το σετ με 25-19. Στο 2ο σετ ο Άρης ξεκίνησε με τον Χαριτωνίδη πασαδόρο και Μούχλια αντί του Σωτηρίου, βελτίωσε την υποδοχή, ήταν πιο αποτελεσματικός σε σερβίς και μπλοκ και ισοφάρισε (25-18).
Αντίστροφη εικόνα στη συνέχεια, καθώς ο Εθνικός με σερί 5-0 από σερβίς και λάθη των γηπεδούχων ξέφυγε 12-7 και κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα (25-22), αλλά στο τέταρτο σετ ο Άρης αντεπιτέθηκε και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων για το 25-16 και το 2-2, ενώ στο τάι μπρέικ με σερί 4-0 πέρασε με 6-3 και κράτησε τη διαφορά ως το τέλος.

Διαβάστε ακόμη  Παρά-Κολύμβηση: Δύο αργυρά μετάλλια για Μιχαλεντζάκη και Σταματοπούλου στη Μαδέιρα

ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr/