Χωρίς θέρμανση το ΤΟΛ Μαΐστρου για 1 εβδομάδα. Τη Δευτέρα λύνεται το θέμα λέει ο Δήμος.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν γονείς των παιδιών που γυμνάζονται στο ΤΟΛ της Μαΐστρου. Εδώ και περίπου μία εβδομάδα το γυμναστήριο έχει μείνει από πετρέλαιο θέρμανσης όπως ειπώθηκε από γονέα,  ενώ από πλευράς Δήμου διευκρινίστηκε ότι το πετρέλαιο τελείωσε την Πέμπτη. Τα παιδιά τις ημέρες αυτές  προπονούνται χωρίς θέρμανση, σε έναν ούτως ή άλλως προβληματικό χώρο. Όπως λέει γονέας στο alexpoli.gr, πλέον έχουν χορτάσει από υποσχέσεις, τόσο για δημιουργία νέων υποδομών, όσο και για βελτιώσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως αναφέρουν οι γονείς, πρόκειται για ευθύνη του δήμου, ο οποίος άλλωστε είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τους χώρους άθλησης.

Διαβάστε ακόμη  Στην «υιοθεσία» και στη φροντίδα φυτών προχώρησαν επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με γονείς, παρά το γεγονός ότι το πετρέλαιο είχε τελειώσει περίπου τα Χριστούγεννα, οι αρμόδιοι συνεδρίασαν και πήραν απόφαση για προμήθεια πετρελαίου μόλις την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, από τη Δευτέρα που  ξεκίνησαν οι προπονήσεις τα παιδιά, προπονούνται χωρίς θέρμανση. Όπως επισημαίνει ο γονέας, “είναι αδιανόητο να αφήνουν μικρά παιδιά να γυμνάζονται μέσα στο κρύο Γενάρη μήνα».

Από την πλευρά μας επικοινωνήσαμε με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και πληροφορηθήκαμε ότι την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να λυθεί το θέμα και να παραδοθεί πετρέλαιο θέρμανσης στο ΤΟΛ Μαΐστρου.