Αλεξανδρούπολη – Να μην κλείνει η παραλιακή από τις 8 ζητούν επαγγελματίες και δημότες 

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν επαγγελματίες αλλά και δημότες, για τον εφιάλτη που, όπως λένε, καλούνται να ζήσουν και το φετινό καλοκαίρι, αφού η δημοτική αρχή αδιαφόρησε για τις εκκλήσεις τους και αποφάσισε να κλείνει η παραλιακή και πάλι από τις 8 το βράδυ. 
Όπως είναι γνωστό, τα καλοκαίρια, με το που κλείνει για τα οχήματα η Βασιλέως Αλεξάνδρου, επικρατεί κομφούζιο στο κέντρο της πόλης, γεγονός που έχει αρνητικές επιπτώσεις για την αγορά, αφού το μποτιλιάρισμα που δημιουργείται κρατά μακριά από τα καταστήματα πολλούς καταναλωτές, που αρνούνται να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης μίας θέσης πάρκινγκ και γενικότερης κυκλοφορίας στο  κέντρο από τις 8 και μετά. Οι επαγγελματίες ζητούν να κλείνει η παραλιακή την ίδια ώρα που κλείνει και η αγορά, αφού είναι λίγοι αυτοί που ξεκινούν τη βόλτα τους από τις 8 που έχει ακόμη πολλή ζέστη και οι περισσότεροι είναι στη θάλασσα.
Σχετικά με το  θέμα, η παράταξη Μυτιληνού αναφέρει σε ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμη  Στην εθνική κ18 για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό ο Χ. Γκοτσίδης του Εθνικού

«Τελικά τι ισχύει για το κλείσιμο της παραλιακής;;;

Αυτό που γράφει η πινακίδα δηλαδή 1/6 η αυτό που ανακοίνωσε ο Δήμος 20/5;;;

Σας θυμίζω πως και πέρσι που έκλεινε η παραλιακή στις 8 το απόγευμα υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από τους δημότες και ζητούσαν να είναι ανοιχτή μέχρι τις 21:30 που κλείνει η αγορά της πόλης. (Διότι 20:00 η ώρα ο ήλιος ακόμη καίει…)

Μας αρέσει η βόλτα στην παραλιακή της πόλης μας αλλά δεν θέλουμε να ταλαιπωρούνται οι πολίτες και για αυτό ζητάμε την τροποποίηση της ώρας κλεισίματος από τις 20:00 που είναι τώρα… να πάει στις 21:30 με 01:00».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02DFFTKsNcDqUtEQUkWtxXqtq3yC3FJmXpySNJLE3TKdZDzWxhDYAvDoUXPVupaqmzl&id=100068582967265&__cft__[0]=AZVezh4jUGvBRWfqpsgxc3gOAceRYeadWF5mH6VPUgWzqgnbmeigVN1n-0tZW5Dw-ilNDiJQKIVLGig1QT5sfUho91WGvy89qofiDgRF4vm_e5najNxKfqr0qthxBE15KxIgXxuLIJ88wzbYGn08-jG4&__tn__=%2CO%2CP-R