Αλεξανδρούπολη: Στο αυτοκίνητό της αναγκάστηκε να διαμείνει 3μελής οικογένεια

Την περιπέτεια που έζησε μία οικογένεια από την Αλεξανδρούπολη, όταν πυρκαγιά κατέστρεψε μέρος του σπιτιού της αποκαλύπτει απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Το ζευγάρι έχει ένα παιδί 7 ετών. Ο σύζυγος πηγαινοέρχεται στην Γερμανία για μεροκάματα. Πρόσφατα, το σπίτι τους πήρε φωτιά και κάηκαν ολοσχερώς η κουζίνα και το σαλόνι. Επίσης, καταστράφηκαν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές του χώρου. Η οικογένεια δεν μπορούσε να διαμείνει πια σε αυτό, διότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και είναι άκρως επικίνδυνο για το παιδί να αναπνέει τις αναθυμιάσεις. Έτσι, η οικογένεια κατέφυγε στη λύση του αυτοκινήτου… Τα εισοδήματά τους είναι πενιχρά και δεν μπορούν να διαμείνουν σε ξενοδοχείο. Είναι επείγουσα ανάγκη να βρεθεί άλλο σπίτι, ώστε να μην αναγκαστεί το παιδί να ζήσει στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμη  Βολές του στρατού στο πεδίο βολής «Αετός»

Η οικογένεια ζήτησε από το Δήμο οικονομική ενίσχυση της τάξης των 2.000ευρώ για την ενοικίαση νέου σπιτιού, καθώς και για την αγορά των απαραίτητων ηλεκτρικών συσκευών, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το νοικοκυριό τους.  

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αίτημά τους.