Ανάθεση Μέτιου 48.000€ στον Κώστα Πιτιακούδη

Στην ανάθεση υλοποίησης του έργου «Υποστηρικτικές υπηρεσίες προς την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ορθή και συντονισμένη προβολή και δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του Περιφερειάρχη που σχετίζονται με το Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014- 2020», συνολικού ύψους 48.000 ευρώ, στον δημοσιογράφο και διαχειριστή του evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη προχώρησε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Όπως είναι γνωστό, τόσο προεκλογικά, όσο και στη συνέχεια, το συγκεκριμένο site, όχι απλώς υποστήριζε ανοικτά την επανεκλογή Μέτιου, αλλά είχε εξαπολύσει και συνεχίζει να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του Περιφερειάρχη.

Οπότε, τουλάχιστον ο όρος «υποστήριξη» ισχύει και με το παραπάνω…

Τι αναφέρει η απόφαση

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την ανάθεση υλοποίησης του έργου «Υποστηρικτικές υπηρεσίες προς την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ορθή και συντονισμένη προβολή και δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του Περιφερειάρχη που σχετίζονται με το Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014- 2020», CPV 79416100-4 (Υπηρεσίες διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις), στον Πιτιακούδη Κων/νο, Δημοσιογράφο, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και εμπειρία για την παροχή συναφών υπηρεσιών, με τη διαδικασία ανάθεσης μέσω επιλογής από κατάλογο. Το αντικείμενο των υπηρεσιών του Αναδόχου αφορά στην παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ορθή και συντονισμένη προβολή και δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του Περιφερειάρχη με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόοδο υλοποίησης του Ε.Π. “Ανατολική Μακεδονία και Θράκη” 2014-2020 και των συγχρηματοδοτούμενων δράσεων του ΕΣΠΑ που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης [όπως αναλυτικά περιγράφονται στην αριθ. πρωτ. 178/16.01.2020 (ΑΔΑ: ΨΤ297ΛΒ-1ΙΝ) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος]. Η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών της Αναδόχου ορίζεται σε τριάντα δύο (32) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής Σύμβασης και καταχώρησής της στο ΚΗΜΔΗΣ. Τα παραδοτέα του έργου θα είναι δεκαέξι (16) διμηνιαίες απολογιστικές εκθέσεις και θα υποβάλλονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή σε τρία (3) αντίτυπα. Η παρακολούθηση και παραλαβή του αντικείμενου της σύμβασης θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν.4412/2016. Η αμοιβή του Αναδόχου ανέρχεται στο ποσό των σαράντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (48.000,00 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η δαπάνη θα καλυφθεί από τις πιστώσεις της ΣΑΕ 0311 με κωδικό πράξης 2016 ΕΠ03110019. Η αμοιβή θα καταβάλλεται τμηματικά και ισόποσα, μετά την υποβολή και οριστική παραλαβή ενός εκάστου από τα παραπάνω αναφερόμενα παραδοτέα. (…) Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους».

Διαβάστε ακόμη  Haber Global: Η Ρωσία πιέζει τον Μητσοτάκη για την Αλεξανδρούπολη