Απάντηση ΑΝΑ.Σ.Α. σε Λαϊκή Συσπείρωση για τις αντιπαραθέσεις με την Δημοτική Αρχή

Με δελτίο τύπου της η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί τον επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α για για αντιπαράθεση που γίνεται στο γήπεδο της ίδιας πολιτικής, δηλαδή της διαχείρισης των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών κύκλων. Η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρεται στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και κάνει λόγο για παράσταση για δύο, μεταξύ του Δημάρχου κ. Λαμπάκη και του Δημοτικού Συμβούλου της «ΑΝΑΣΑ» κ. Μιχαηλίδη με αφορμή την επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη.

Μεταξύ άλλων η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει:

Η αντιπαράθεση αυτή είναι μακριά από τα λαϊκά προβλήματα της ανεργίας, της φτώχειας, της βαριάς φορολογίας σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Έχει σαν κέντρο την προσπάθεια ανάδειξης του καλύτερου διαχειριστή της λιτότητας, της εξαθλίωσης και της κατεδάφισης κάθε κοινωνικού δικαιώματος.

Ενδεικτική είναι η κοινή στάση συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στο ζήτημα του Προϋπολογισμού (ψηφίζοντας ή καταψηφίζοντας) για έναν «Δήμο Επιχειρηματία».

Την ίδια στάση κράτησαν και στις «αγωνιστικές κινητοποιήσεις» για την απεργία της 3ης Δεκέμβρη: κάλεσαν αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου να «αντισταθούν» δουλεύοντας (madeinJapan!!!!)

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α κ. Μιχαηλίδης απάντησε στο δελτίο τύπου γράφοντας τα εξής:

Η δημοτική παράταξη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με σημερινό της δελτίο τύπου παραδέχεται δημόσια, πως η ΑΝΑ.Σ.Α είναι εκείνη η δημοτική παράταξη που ουσιαστικά ασκεί ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ απέναντι στον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης! Παρεμπιπτόντως και με όλο τον σεβασμό, θα θέλαμε να μας εξηγήσουν επίσης δημόσια, πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν υπέρ της μονοδρόμησης της Παραλιακής οδού στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ο επικεφαλής της παράταξης να δηλώνει εκ των υστέρων εντελώς αντίθετος! Τέλος φανταζόμαστε πως θα έχουν το πολιτικό θάρρος να καταγγείλουν δημόσια την δημοτική αρχή για το σκάνδαλο της ΤΙΕΔΑ που προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα!!!

Διαβάστε ακόμη  Σουφλί: Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ