Απάντηση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης στο δημοσίευμα μας για την οικογένεια με τα 3 παιδιά

Απάντηση απέστειλε η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης στο δημοσίευμα μας σχετικά με την οικογένεια με τα 3 ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με όσα είπε η οικογένεια, ζήτησε βοήθεια από την τοπική εκκλησία και δεν της δόθηκε γιατί δεν είναι ντόπιοι.

Η απάντηση της Μητρόπολης έχει ως εξής:

Προς

την ιστοσελίδα www.alexpoli.gr

Ενταύθα

Εκπλησσόμεθα  με την ευκολία που κατηγορήθηκε από την ιστοσελίδα σας  η τοπική Εκκλησία σχετικά με την οικογένεια που δεν έχει εργασία και στέγη και διαμένει σε διάφορα σημεία της πόλεως και εντός του αυτοκινήτου της.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι  στην Ιερά Μητρόπολη  ουδέποτε πληροφορηθήκαμε για το περιστατικό και επίσης, να γνωρίζετε ότι στις περιπτώσεις των εντοπίων που με προσοχή και διάκριση ασχολούμεθα βοηθάμε και συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οικογένειες και  άτομα.

Καλά Χριστούγεννα

Από την πλευρά μας καταρχάς ευχαριστούμε την Μητρόπολη που θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για το θέμα, θα πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι εμείς αυτό που κάναμε είναι να μεταφέρουμε τα λεγόμενα της οικογένειας. Πέραν τούτου όμως η Μητρόπολη ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που γράψαμε καθώς στην απάντηση της αναφέρει ότι ασχολείται με περιπτώσεις εντόπιων… +

Διαβάστε ακόμη  Σουφλί: Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ