Εργαζόμαστε σκληρά – κάντε προτάσεις, απαντούν οι βουλευτές Έβρου του Συριζα στους παραγωγικούς φορείς

[dropcap]Α[/dropcap]Aπάντηση στο ψήφισμα των παραγωγικών φορέων του Έβρου που συνεδρίασαν στο Επιμελητήριο χθες, εξέδωσαν οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές με ανακοίνωση τους τονίζουν ότι εργάζονται σκληρά για να επουλωθούν πληγές  του Έβρου και  να δημιουργηθούν νέες βάσεις και προοπτικές παραγωγής. Οι βουλευτές επίσης χαιρετίζουν τη συνεργασία των παραγωγικών φορέων του Νομού μας, την παρουσία  και τη δυναμική που επιδεικνύουν, αφήνουν όμως και αιχμές καθώς όπως σημειώνουν ότι “είτε οι εκπρόσωποι των φορέων δεν έχουν σωστή πληροφόρηση για την πρόταση πλαισίου του ασφαλιστικού συστήματος, είτε σκόπιμα παραποιούν την πρόταση της κυβέρνησης για λόγους παραπλάνησης των πολιτών”.

Διαβάστε ακόμη  Μαργαρίτης Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Η Θράκη αναδεικνύεται σε έναν πυλώνα, μία βιτρίνα της Ευρώπης

Ακόμη, στην ανακοίνωση καλούνται οι φορείς να αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες που τους αναλογούν για τις πολιτικές και τους πολιτικούς που στήριζαν και στηρίζουν εδώ και χρόνια, οι οποίοι ευθύνονται τόσο για την κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος, όσο και για τη συνολική οικονομική και κοινωνική ύφεση στη χώρα.

“Περιμένουμε τις προτάσεις είτε στο γενικό πλαίσιο, είτε κατά επαγγελματικό κλάδο ή κοινωνική ομάδα, ώστε να υπάρχουν τροποποιήσεις και βελτιώσεις στο νέο ασφαλιστικό σύστημα. Ο διάλογος μόλις ξεκίνησε και είναι ανοιχτός σε όλους και όλες.” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Newsroom Alexpoli.gr