Απελπιστική η κατάσταση στο κάμπινγκ μία ανάσα πριν το καλοκαίρι 

Ιδιαίτερα απασχολημένος με το να πηγαίνει σε διάφορες τουριστικές εκθέσεις είναι ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος, διαφημίζοντας τον τόπο μας με στόχο την προσέλκυση τουριστών. Η απορία που προκύπτει από όλη αυτή την δραστηριότητα, είναι τι απάντηση δίνει ο κ. Δέλκος σε τυχόν ερωτήσεις για το αν λειτουργούν ιαματικά λουτρά στο Δήμο καθώς κι εάν διαθέτουμε κάμπινγκ… 

Τα ιαματικά λουτρά, ως γνωστόν, είναι σαν να μην υπάρχουν, αφού εδώ και 2,5 χρόνια είναι κλειστά, μετά από απόφαση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη, λίγο μετά την εκλογή της. Ο ισχυρισμός ότι ο χώρος δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και η λειτουργία του δεν καλύπτονταν από τη νομοθεσία, μπορεί να είναι σωστός, όμως, το θέμα της επαναλειτουργίας τους έχει καθυστερήσει υπερβολικά, με τον πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ να τα ρίχνει σε άλλες υπηρεσίες που δεν έχουν ακόμη δώσει το «Οκ». Πριν ένα χρόνο ακριβώς, ο κ Δέλκος, στο δημοτικό συμβούλιο, είχε εκτιμήσει πως ο Δήμος θα έπαιρνε το πολυπόθητο σήμα για τη λειτουργία τω λουτρών στο «προσεχές μέλλον» . Έναν ολόκληρο χρόνο μετά, σιωπή και εγκατάλειψη.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη – Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση

Απαράδεκτη είναι η εικόνα και στο δημοτικό κάμπινγκ, μία ανάσα πριν το καλοκαίρι, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες από το radiomax.gr. Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες, η διοίκηση της ΤΙΕΔΑ υπέγραψε σύμβαση για προμήθεια νέων στεγάστρων, τα οποία εκτιμάται ότι θα έχουν τοποθετηθεί… τέλη καλοκαιριού!

https://www.facebook.com/maximum936/posts/5044679452295790