Θα βεβαιωθεί άμεσα το πρόστιμο στον δράστη που σκότωσε τον σκύλο στον Άβαντα

Φωτογραφία αρχείου

Πανελλαδικές διαστάσεις παίρνει το θέμα που πρώτοι δημοσιεύσαμε,  της εγκληματικής πράξης ενός άντρα στον Άβαντα που μπροστά στα μάτια 6χρονου κοριτσιού, σκότωσε με καραμπίνα ένα μικρόσωμο σκυλάκι. Ο πατέρας της οικογένειας ο Δημήτρης Μπαλούτσος μαζί με τους δύο γιούς του μάζευε ελιές από το χωράφι τους και είχε μαζί του την κόρη του και το σκυλάκι όταν είδε τον γείτονα του να βγαίνει από το σπίτι του εκτός εαυτού και να τους βρίζει κατηγορώντας τον σκύλο ότι του έπνιξε πέντε κοτοπουλάκια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zoosos ο πατέρας της μικρής ζήτησε από τον γείτονα  να σταματήσει τις φωνές και τότε εκείνος μπήκε στο σπίτι του άρπαξε την καραμπίνα, τους πλησίασε και εκτέλεσε ενώπιον όλων το μικρόσωμο ζώο. Στο μεταξύ ο κ. Μπαλούτσος είχε πάρει στην αγκαλιά του την κόρη του για να την απομακρύνει, το παιδί έκλαιγε και παρακαλούσε τον δράστη να μην σκοτώσει το αγαπημένο ζωάκι ενώ ταυτόχρονα φώναζε τη μαμά της λέγοντας «ο μπαμπάς του Μίμη σκοτώνει τη Λίλα μου». Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα μπήκε στο σπίτι του πέταξε στα σκουπίδια μέσα σε μια σακούλα τα κοτοπουλάκια και στη συνέχεια εξαφανίστηκε πέντε λεπτά πριν φτάσει στο σημείο το αυτοκίνητο της Αστυνομίας την οποία είχε καλέσει ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Οι παριστάμενοι διηγήθηκαν στους αστυνομικούς στους οποίους έδωσαν κατάθεση τι έχει συμβεί και ο κ. Μπαλούτσος εξήγησε ότι ο δράστης όταν του ζητούσαν να μη σκοτώσει το ζώο έλεγε «ότι θέλω να κάνω» «αφού είναι αδέσποτο εσάς τι σας νοιάζει».

Οι αστυνομικοί αν και παρέμειναν για πέντε ώρες στο σημείο δεν εντόπισαν τον δράστη τον οποίο οι συγγενείς του τον κάλυψαν για να διαφύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εντούτοις για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να του βεβαιωθεί άμεσα και το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ καθώς δεν αρνήθηκε ότι πυροβόλησε το ζώο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κοριτσάκι που πηγαίνει στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε σε παιδοψυχολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης καθώς ήταν εξαιρετικά ταραγμένο και έκλαιγε ενώ ρωτούσε διαρκώς την μητέρα του γιατί ο δράστης σκότωσε την Λίλα αφού το σκυλάκι δεν έκανε τίποτα.

Δείτε το αρχικό θέμα που δημοσιεύσαμε την περασμένη Δευτέρα, εδώ