Γέμισε η πόλη σκουπίδια μετά τους ισχυρούς ανέμους

Η ανευθυνότητα κάποιων συμπολιτών μας είναι πραγματικά άξια απορίας. Για πολλοστή φορά κάνουμε αυτό το ρεπορτάζ για να δείξουμε τι συμβαίνει όταν κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εικόνα της Αλεξανδρούπολης. Επιλέξαμε μια περιοχή όπου βγάλαμε χθες το βράδυ φωτογραφίες από τους “ξεχειλισμένους” από σκουπίδια κάδους. Στα γύρω τετράγωνα υπήρχαν κάδοι που ήταν άδειοι άλλα κάποιοι συμπολίτες μας βαριούνται να περπατήσουν 100 μέτρα για να πετάξουν τα σκουπίδια τους και επιλέγουν να τα αφήσουν πάνω από τον γεμάτο κάδο…ή δίπλα από αυτόν.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη Σάββατο 16/1 το βράδυ

σαββατοβραδυ

Μετά την έντονη βροχόπτωση για ώρες τη νύχτα και τους δυνατούς ανέμους, η εικόνα το πρωί της Κυριακής 17/1 και αφού οι κάδοι αδειάστηκαν από το όχημα του δήμου, είναι η παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

κυριακηπρωι

Τα σκουπίδια βέβαια δεν παρέμειναν μόνο γύρω από τους κάδους αλλά ο άνεμος τα πήγε βόλτα σε ακτίνα δεκάδων μέτρων…με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται σε γωνίες…και σε φρεάτια…. Στο γύρο τετράγωνο η εικόνα των φρεατίων ήταν η παρακάτω σήμερα το πρωί:

WP_20160117_09_11_04_Pro WP_20160117_09_15_51_Pro

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες οι δρόμοι του κέντρου είχαν καθαριστεί αρκετά καλά, ίσως και λόγω της παρουσίας των εκατοντάδων δημάρχων για το συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα σε 2-3 ημέρες ξαναγέμισαν σκουπίδια και αυτό… χάρη σε ανεγκέφαλους ανεύθυνους πολίτες που δεν καταλαβαίνουν την βρωμιά που δημιουργούν έστω και με μια σακούλα απορριμμάτων που θα βρεθεί εκτός κάδου.

Newsroom Alexpoli.gr