«Γεφύρι της Άρτας» το πάρκο Παρμενίωνα – Νέα παράταση ως τα μέσα του 2016!

«Την 1η Ιουνίου του 2015, το υπαίθριο θέατρο του πάρκου Αλτιναλμάζη, στο παλιό στρατόπεδο Παρμενίωνα, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει παραστάσεις». Αυτή ήταν η εκτίμηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τον Σεπτέμβριο του 2014. Με το καλοκαίρι του 2015 να αποτελεί παρελθόν, στο μεγάλο αυτό έργο, που πηγαίνει από παράταση σε παράταση κι από αναβολή σε αναβολή σχετικά με την παράδοσή του, έρχεται να προστεθεί άλλη μία καθυστέρηση.

Ο νέος ορίζοντας για την αποπεράτωσή του είναι τα τέλη Μαϊου του 2016, σύμφωνα με τη νέα παράταση που ζήτησε η κατασκευάστρια εταιρεία και η οποία αναμένεται να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης στη συνεδρίασή του την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη  Παρά - Κολύμβηση: «Χάλκινος» ο Λεργιός στα 50μ. πεταλούδα στη Μαδέιρα

Σημειώνεται πως για την ολοκλήρωση του έργου εκκρεμούν οι εργασίες που προβλέπονται σε συμπληρωματική σύμβαση, η οποία αφορά σε εκσκαφές για την αποχέτευση ομβρίων και πεζοδρόμων του πάρκου. Σύμφωνα με την προηγούμενη παράταση που είχε δοθεί στην εταιρεία, οι εργασίες αυτές θα έπρεπε κανονικά να ολοκληρωθούν στα τέλη του τρέχοντος μήνα, ωστόσο οι βροχές και η κακοκαιρία δεν επιτρέπουν την αποπεράτωσή τους, εξού και η νέα παράταση…