Γιατί δε προσκλήθηκε στη συναυλία αφιέρωμα στον Καζαντζίδη ο Χαψιάδης…

Αίσθηση προκάλεσαν τα παράπονα του Λευτέρη Χαψιάδη ο οποίος με αναρτήσεις του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook κατηγόρησε τους διοργανωτές του αφιερώματος-συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη ως μικρόψυχους. Η συναυλία που διοργανώθηκε  έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς (για ενίσχυση του Πολυκοινωνικού).

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, υπάρχει κάποιο προηγούμενο σε όλη αυτή την υπόθεση. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στις 24/11, είχε γίνει πρόταση στο γνωστό στιχουργό κ. Χαψιάδη, για μια ξεχωριστή συναυλία στο νέο κηποθέατρο όπου θα ήταν στο επίκεντρο η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και σε αυτή θα συμμετείχε ως τιμώμενο πρόσωπο και ο κ. Χαψιάδης. Υπήρξε μάλιστα όπως μαθαίνουμε ενδιαφέρον για συμμετοχή και από τον αδερφό του Στέλιου Καζαντζίδη, Στάθη. Από πηγές μας που συμμετείχαν στη διοργάνωση της συναυλίας επίσης, ξεκαθαρίζεται ότι η συναυλία που έγινε δεν ήταν αφιέρωμα στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη αλλά μια συναυλία μουσικών με τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή. Οι πηγές μας λένε πως οι διοργανωτές είχε κάνει την πρόταση για μια ξεχωριστή συναυλία στον κ. Χαψιάδη και μάλιστα ο ίδιος φέρονταν να είχε συμφωνήσει.

Διαβάστε ακόμη  «Κωλοτούμπα» Εθνικού για τις απαράδεκτες του αναφορές σε στελέχη του ΟΕΓΑ

Ρωτήσαμε τις πηγές μας επίσης, γιατί εφόσον υπήρξε από μέρες πριν αυτή η διαμαρτυρία από τον κ. Χαψιάδη, δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση που θα έδινε απαντήσεις και θα ξεκαθάριζε το θέμα. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι οι άνθρωποι της διοργάνωσης δεν ήθελαν λίγο πριν τη συναυλία να στραφεί το ενδιαφέρον σε τέτοια θέματα καθώς θα αμαυρώνονταν η φιλανθρωπική συναυλία και θα επισκιάζονταν από το θέμα αυτό.