Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία μίλησε στην εκπομπή  +News ο πρώην υπουργός και τομ.mεξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κατρούγκαλος 

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία μίλησε στην εκπομπή  +News, ο πρώην υπουργός και τομεάρχης εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν την Δευτέρα θα καθορίσουν την πορεία των εχθροπραξιών.

Ο κ. Κατρούγκαλος διατράνωσε για άλλη μια φορά πως η Ελλάδα έχει αποτύχει στο μέτωπο της διπλωματίας επικαλούμενος και πάλι τις δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη περί αποπομπής Πούτιν.

«Η Ευρώπη θα πρέπει να αποκτήσει αυτόνομη φωνή σε σχέση με τις Η.Π.Α.» ανέφερε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως κατά την διάρκεια της θητείας του ως υπουργός εξωτερικών προσπάθησε να πετύχει ταυτόχρονη συνεργασία με την Αμερική αλλά και την Κίνα μέσω μιας πολυδιάστατης πολιτικής.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Καταδίκασε και πάλι την αποστολή πολεμικού υλικού κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν έλαβε υπόψιν τους 120.000 Έλληνες ομογενής της Μαριούπολης.