Δωρεάν λιπομέτρηση από διαιτολόγους της περιοχής μας

Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΕΔΕ) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά της Παχυσαρκίας (24/10) και στη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στο κρίσιμο θέμα της Παχυσαρκίας υλοποιεί την δράση ενημέρωσης και τεκμηριωμένης προσωπικής ενημέρωσης των πολιτώνγια την εβδομάδα 26-31/10.

Σκοπός της δράσης είναι να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό στο ζήτημα της Παχυσαρκίας αλλά και να ενημερώσουμε τον κάθε ένα προσωπικά ότι η διαδικασία της εκτίμησης σύστασης σώματος δεν μπορεί να γίνεται από ΜΗ ειδικούς και ότι αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της διαιτολογικής πράξης.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί ένα από τους συμμετέχοντες διαιτολόγους και να κάνει ΔΩΡΕΑΝ λιπομέτρηση και να έχει μία εκτίμηση σύστασης σώματος.

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

Δεν υπάρχει απολύτως καμία δέσμευση για παραπέρα συνεργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην παρακάτω λίστα και να επικοινωνήσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τον διαιτολόγο που επιθυμούν. Η λίστα των διαιτολόγων θα ανανεώνεται κάθε μέρα.

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Πόλη Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Μπαλαφούτη Θεοδώρα 28ης Μαϊου 12 Διδυμότειχο 2553026590
Τάκας Πανταζής 14ης Μαϊου 4 Αλεξανδρούπολη 2551306760
Τζιανάβαρλης Ιωάννης Αίνου 34 Αλεξανδρούπολη 2551088476
Τσαπράζη Τριάδα 14ης Μαϊου 4 Αλεξανδρούπολη 2551306760

Η λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΕΔΕ εδώ. Οι διαιτολόγοι της περιοχής μας μπορούν να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή από την ίδια σελίδα, εδώ.

Πηγή: pamemprosta.org

Πηγή: πάμε μπροστά | Ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα στο δήμο Αλεξανδρούπολης