Είσοδο στη βουλή θέλει το μειονοτικό κόμμα DEB…

Η είσοδος στη Βουλή αυτός ο στόχος διατυπώθηκε από τον αντιπρόεδρο του DEB, του μειονοτικού κόμματος στη Θράκη, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων των νέων του γραφείων που έγιναν προχθές στην Κομοτηνή.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ αλλά και άλλοι παράγοντες της μειονότητας. Στους τοίχους είχαν παραμείνει τα συνθήματα που είχαν γράψει οι “Φρουροί της Θράκης” όταν προχώρησαν πριν από μερικές εβδομάδες σε επίθεση στα γραφεία του κόμματος. Σύμπασα παρούσα ήταν και η οικογένεια του μακαρίτη Σαδίκ, μια και ο εκλιπών ήταν ο πρώτος πρόεδρος του κόμματος. Επίσης τα στελέχη του στρέφουν το βλέμμα τους και στις επόμενες ευρωεκλογές και, όπως δηλώνουν, έχουν προοπτικές μιας και έχουν ευρωπαϊκές συνεργασίες. Το κόμμα είναι μέλος της FUEN.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες

Την επίθεση στα γραφεία του κόμματος είχαν καταδικάσει τόσο το ΥΠΕΞ που είχε κάνει λόγο για προβοκάτσια, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το Ποτάμι. Βέβαια, σκοτεινό σημείο είναι ακόμη και το πού βρίσκεται το αυτοκίνητο του εκλιπόντος Σαδίκ, το οποίο έχει εξαφανιστεί και είχε γίνει και αυτό στόχος της επίθεσης. Για κάποιους το αυτοκίνητο αυτό έχει γίνει το “ιερό Γκράαλ”. Πάντως, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο κομμάτι του εντοπισμού και της σύλληψης των δραστών.

deb2

Πηγή: Εφημερίδα Αυγή