Εξεπλάγην και ο δήμαρχος από την παράταση για το πάρκο Παρμενίωνα

Μεγάλη ήταν η έκπληξη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν άκουσε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστο Γερακόπουλο να εισηγείται το θέμα της παράτασης των εργασιών στο πάρκο Αλτιναλμάζη (πρώην στρατόπεδο Παρμενίωνα).

Όπως είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες, η εργολαβία που έχει αναλάβει το μεγάλο αυτό έργο, ενώ είχε λάβει νέα παράταση ως τα τέλη Νοέμβρη, ζήτησε άλλη μία παράταση ως τα τέλη Μαΐου του 2016. Οι εργασίες που εκκρεμούν προβλέπονται σε συμπληρωματική σύμβαση και αφορούν σε εκσκαφές για την αποχέτευση ομβρίων και πεζοδρόμων του πάρκου, για την αποπεράτωση των οποίων χρειάζεται να είναι σύμμαχος και ο καιρός.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Πάντως, ο δήμαρχος, που έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το έργο θα ήταν έτοιμο το  καλοκαίρι που μας πέρασε, εξέφρασε την αντίθεσή του στην εξάμηνη παράταση που ζήτησε ο ανάδοχος και πρότεινε να δοθούν το πολύ άλλοι 3 μήνες, δηλαδή μέχρι τα τέλη Φλεβάρη 2016, όπερ και εγένετο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί κι άλλη παράταση.