Επαναστάτες στα τέσσερα. Αυξάνουν τις εισφορές σε 1εκ επαγγελματίες

Σε επικίνδυνες ιδέες κινείται πλέον η επικίνδυνη συγκυβέρνηση που ως τώρα έχει κάνει την πρώτη επανάσταση στα τέσσερα που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως. Μέτρα ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ σκληρότητας προτείνει η ίδια η κυβέρνηση στους δανειστές για πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Συγκεκριμένα οι υποτακτικοί της Μέρκελ στην Αθήνα, προτείνουν… ΑΥΞΗΣΗ ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ για επιχειρήσεις και όσους έχουν “μπλοκάκι”. Η άθλια πρόταση έρχεται να βάλει ταφόπλακα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που χαροπαλεύουν και έχουν ήδη συσσωρευμένα χρέη στον ΟΑΕΕ λόγω τοκογλυφικών ποσοστών τοκισμού.

Σύμφωνα με την ντροπιαστική πρόταση υποταγής και εξαφάνισης όλων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων… οι ασφαλιστικές εισφορές θα υπολογίζονται με ποσοστά επί του κέρδους, ποσοστά που για όποιον επαγγελματία έχει έσοδα άνω των 800 ευρώ το μήνα, θα προκαλέσουν ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ αύξηση των εισφορών που καταβάλει ανά μήνα!

Οι εισφορές θα υπολογίζονται με συντελεστή 20% επί του καθαρού εισοδήματος για τον κλάδο της σύνταξης και 6,95% για τον κλάδο υγείας. Το νομοσχέδιο προβλέπει και εισφορά 7,5% για όσους επαγγελματίες έχουν επικουρικό ταμείο.

Διαβάστε ακόμη  Αγρότες: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την προκαταβολή 50% της κρατικής αρωγής για ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο από τις πυρκαγιές του 2023

Τραγικό το παράδειγμα που προκύπτει από τις δολοφονικές προτάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Νέος ασφαλισμένος που δημιούργησε πρόσφατα επιχείρηση και σήμερα πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές έως 709 ευρώ το μήνα…θα πληρώνει από το 2017 έως 1582 ευρώ το μήνα!!! Αστείες και οι δικαιολογίες της κυβέρνησης ότι θα ευνοηθούν οι μικροί επαγγελματίες καθώς η μεγαλύτερη μείωση που θα δουν όσοι έχουν εισόδημα κάτων των 9.600 ευρώ το χρόνο… είναι έως 50 ευρώ το μήνα!

Πρόκειται για σχέδιο που δίνει την τελική μαχαιριά στην όποια επιχειρηματικότητα έχει μείνει στη χώρα. Σχέδιο που θα υποχρεώσει χιλιάδες επαγγελματίες να καταφύγουν στη φοροδιαφυγή για να επιβιώσουν. Σχέδιο κοινών απατεώνων που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι επιθυμούν να παραδώσουν ότι απέμεινε από τη χώρα σε ξένα κεφάλαια. Σχέδιο επικίνδυνο από πολιτικούς αλήτες που θα πρέπει να λογοδοτήσουν μαζί με τους προηγούμενους για τα εγκλήματα τους κατά του λαού.