Επιβεβαιώνει η Αστυνομική Διεύθυνση το αποκλειστικό μας θέμα με τον 37χρονο ληστή

Σας το παρουσιάσαμε εδώ προχτές λίγες μόνο ώρες μετά τη σύλληψη του.  Το γραφείο τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης συμπεριέλαβε το συμβάν στο χθεσινό δελτίο τύπου του και συγκεκριμένα αναφέρει:

Συνελήφθη την 19-11-2015 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, την 18-11-2015, διέρρηξε οικία στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ. Στην κατοχή και την οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Όπως λοιπόν αποκλειστικά δημοσιεύσαμε προχτές, πρόκειται για τον ίδιο 37χρονο που συλλαμβάνεται ξανά και ξανά! Αυτή ήταν η 7η φορά μέσα σε μερικούς μήνες και η οικία στην οποία μπήκε αυτή τη φορά… ήταν οικία αστυνομικού από όπου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό.

Διαβάστε ακόμη  Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών: ένα νέο περιβαλλοντικό έγκλημα στον Έβρο