Επιδειξίας αναστατώνει την Αλεξανδρούπολη! Πλησιάζει ανήλικα κορίτσια και ενήλικες γυναίκες

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΩΡΑ 15:00: Υπάρχει σύλληψη πιθανού δράστη. Η ΔΙΑΣ προσήγαγε ύποπτο που ανακρίνεται για το θέμα.

—————————————

Αναστάτωση επικρατεί σε γονείς στην περιοχή γύρω από τις οδούς Ανδριανουπόλεως και Χρ. Σμύρνης. Άνδρας νεαρής σχετικά ηλικίας κυκλοφορεί με αυτοκίνητο χρώματος ασημί και με πινακίδες ΖΖΝχχχχ. Ο επιδειξίας φοράει από πάνω στρατιωτικό ένδυμα. Πριν μερικές ημέρες πλησίασε μια γυναίκα 50 ετών και της ζήτησε να πλησιάσει στο αυτοκίνητο για να τη ρωτήσει κάτι. Η ανυποψίαστη γυναίκα πλησίασε και διαπίστωσε ότι από κάτω ήταν …γυμνός ενώ έκανε και άσεμνες χειρονομίες … Η γυναίκα πανικόβλητη το έβαλε στα πόδια…

Σήμερα 4/12 ο ίδιος άνθρωπος πλησίασε σε ανήλικο κορίτσι 13-14 ετών την ώρα που αυτό γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι. Φώναξε στο κορίτσι να πλησιάσει το όχημα. Φορούσε και πάλι στρατιωτικό ένδυμα από επάνω. Η κοπέλα καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά δεν πήγε κοντά στο όχημα του απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Διαβάστε ακόμη  Αντίθετη η Λαϊκή Συσπείρωση στην συνένωση των ΔΕΥΑ

Άγνωστο προς το παρόν αν είναι ο ίδιος επιδειξίας που πριν 1 μήνα περίπου επιτέθηκε σε ανήλικα κορίτσια στην Αλεξανδρούπολη… όπως και να ‘χει οι γονείς στην περιοχή είναι ανάστατοι και η αστυνομία πρέπει να δράσει άμεσα.

Δείτε ακόμη από τη σελίδα μας στο Facebook

 

Η ανατολή του Ηλίου… με φόντο την Ανατολική Θράκη…. Από το ανατολικό κομμάτι του λιμένα Αλεξανδρούπολης. Καλημέρα Αλεξανδρούπολη. Καλημέρα σε όλο τον Έβρο.

Posted by alexpoli.gr Alexandroupolis on Thursday, 3 December 2015