Η ζωή δεν του χαμογέλασε. Άστεγος…άνεργος και με πρόβλημα υγείας

[dropcap]Ε[/dropcap]ίναι λίγο πάνω από 40 ετών και βρέθηκε πριν καιρό άνεργος. Η ζωή του έπαιξε περίεργα παιχνίδια. Βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο και ζει σε εγκαταλελειμμένα κτήρια, σε εισόδους πολυκατοικιών και όπου αλλού μπορεί να βρει για λίγες ώρες προστασία από το κρύο ή τη βροχή.

Σα να μην έφταναν αυτά, στην προηγούμενη εργασία του είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να αποκτήσει 40% αναπηρία. Με το ποσοστό αυτό δεν δικαιούται από το κράτος τίποτα, αλλά δεν βρίσκει και δουλειά… Κι όμως ο ίδιος θέλει να δουλέψει. Είναι υπερήφανος, δεν έχει απευθυνθεί πουθενά για περισσότερη βοήθεια πέρα από το συσσίτιο της μητρόπολης που του προσφέρει φαγητό. Η σωματική του κατάσταση του επιτρέπει να εργαστεί σε πολλών ειδών εργασίες χωρίς πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη  «Τεχνικά ζητήματα» δεν επιτρέπουν ακόμη την εμπορική λειτουργία του FSRU Αλεξανδρούπολης

Παρουσιάζουμε την ιστορία του όχι για να του δοθεί ελεημοσύνη. Όχι για να του δοθούν χρήματα…δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Επιθυμεί να ξαναεργαστεί και να μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό του.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να του προσφέρει εργασία, παρακαλούμε να έρθει σε επικοινωνία με το alexpoli.gr στο 6955968693. Για λόγους εχεμύθειας τα στοιχεία του ανθρώπου δεν δημοσιεύονται. Αν ενδιαφέρεστε να του προσφέρετε εργασία, θα σας φέρουμε σε επαφή μαζί του.

Newsroom Alexpoli.gr