Η νέα θεατρική παραγωγή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ με τα θρυλικά ΣΚΟΥΠΙΔΙA

Με ένα έργο ξεχωριστό, αγαπημένο και πλέον… θρυλικό, ξεκινάει τη νέα σεζόν του το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Ένα έργο – σταθμός στην ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, αφού από το 1999 που πρωτοανάβηκε στη μικρή σκηνή του στο «Θεατράκι» διέγραψε μια μεγάλη πορεία και άνοιξε νέους δρόμους στην Ομάδα. Φέτος, τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ πιο… φρέσκα από ποτέ, ανανεωμένα και με εντελώς διαφορετική σκηνοθετική, υποκριτική και εικαστική ματιά, ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ ανοίγοντας ουσιαστικά τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2015-2016 και προκαλώντας καλλιτεχνικά συντελεστές και θεατές σε ένα νέο δυνατό θεατρικό στοίχημα… εκατό χρόνια μετά από το τώρα: γέλιο ή συγκίνηση, νοσταλγία ή νέες προσδοκίες, όνειρα ή πραγματικότητα; Όλα αυτά μαζί στα… «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 2115″…

Η πρεμιέρα του έργου είναι το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στις 9 μ.μ. και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν όλα τα Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη την ίδια ώρα.

Συγγραφέας: Γιάννης Ξανθούλης
Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Άκης Τσονίδης
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας
Τεχνική υποστήριξη: Ιορδάνης Βροχίδης
Παίζουν: Ζήνα Ασλανίδου, Αστέριος Γκαρλέμος, Καλλιόπη Δαρβούδη, Λίτσα Διάκα, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Βάσια Ζάχρα, Κατερίνα Ζησάκη, Ελίζα Ιγνατίδου, Εύη Κουτσούμπα, Χρυσή Λυμπερίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Νίκος Τρυψιάνης και ο Άκης Τσονίδης.

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 2552028280
Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ορέστου 76, Νέα Ορεστιάδα
http://www.dionysos-net.gr/