Ισοπαλία στην Κομοτηνή. Έχασε ευκαιρίες ο Πανθρακικός

[dropcap]Ο[/dropcap] Πανθρακικός είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40′ (2η κίτρινη κάρτα ο Κυριακίδης), όμως δεν μπόρεσε νικήσει τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, στην Κομοτηνή και το μέλλον για την ομάδα της Κομοτηνής φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, το αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο μέρος, αλλά δεν πήραν το «τρίποντο» που τόσο πολύ επιθυμούσαν. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου απέτυχε να πλησιάσει σε απόσταση τριών βαθμών τους Ξάνθη και Ατρόμητο και, πλέον, με 13 βαθμούς στο ενεργητικό της χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Παλικαρίσιος και ταυτόχρονα «χρυσός» ο βαθμός για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη. Με διπλή ζώνη άμυνας σε όλο το β΄ μέρος μετά την αποβολή του Κουτρομάνου και με τον Κυριακίδη να κάνει σπουδαίο παιχνίδι με τουλάχιστον 3 μεγάλες αποκρούσεις, οι Αγρινιώτες απέσπασαν την ισοπαλία και απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Κακό από όλες τις πλευρές ήταν το πρώτο 45λεπτο, ιδιαίτερα από τον Παναιτωλικό οι παίκτες του οποίου δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια σε αυτό το διάστημα!

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους με μόλις μία τελική προς το τέρμα του Κυριακίδη δεν έδειξαν πολλά πράγματα, αν και είχαν την εδαφική υπεροχή, χωρίς να είναι καθόλου ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους.

Η φάση που σημάδεψε το πρώτο 45λεπτο έγινε στο 40΄, όταν ο διαιτητής Κύζας απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κουτρομάνο του Παναιτωλικού. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έπεσε στο έδαφος χωρίς φάουλ κι έπιασε τη μπάλα με το χέρι, οπότε σωστά τιμωρήθηκε με κάρτα και πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια, αφού είχε ήδη δεχθεί άλλη μία στο 28΄.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

Μετά την εξέλιξη αυτή άλλαξαν οι ισορροπίες στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 49΄ «άγγιξαν» το γκολ με τον Ίγκορ να πλασάρει από κοντά και τον Κυριακίδη να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έδειξε την κλάση του στο 54΄, όταν έκανε πολύ δύσκολη απόκρουση στη γωνία του στο ευθύβολο σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή, ενώ στο «ριμπάουντ» της μπάλας ο Ιγκορ νικήθηκε και πάλι από τον Κυριακίδη.

Τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Μεχία στο 70΄ μέσα από την περιοχή να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης (76′ Μάρτινς), Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (65′ Φερνάντεθ), Ντιγκινί, Ίγκορ.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα (87′ Χαντάκιας), Βιγιαφάνες (80′ Βασιλείου), Μαρκόφσκι (72′ Κάπελ).

Newsroom Alexpoli.gr / Πηγή: Ο Φίλαθλος