Κάθοδο στην Αθήνα και κλείσιμο δρόμων αποφάσισαν οι αγρότες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Από τις 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις σε κάθε νομό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την φορολόγηση των αγροτών θα στηθούν «μπλόκα» και θα κλείσουν οι δρόμοι στο τελωνείο του Έβρου και στη Χρυσούπολη της Καβάλας. Αυτό αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Αγροτικών Συλλόγων, που συνεδρίασε τη Δευτέρα (2 Νοεμβρίου), στην Ξάνθη. Επίσης θα γίνει προσπάθεια για κοινή κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο κ. Νίκος Δημόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας, «αποφασίσαμε μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λάρισα, την Τρίτη (10 Νοεμβρίου), να κάνουμε συνάντηση των εκπροσώπων από όλα τα συντονιστικά της χώρας, για να αποφασιστεί ο τρόπος και ο χρόνος που θα κατέβουμε στην Αθήνα».

Διαβάστε ακόμη  Η ιστορική-προφητική ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 1996: «Μια Ελλάδα γερμανικό βιλαέτι τουρκομπαρόκ».- (Βίντεο)

Και προσθέτει: «Σήμερα είπε ο κ. Αποστόλου ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα κατατεθεί το νέο σχέδιο νόμου για τη φορολογία των αγροτών στη Βουλή. Άρα θα πρέπει άμεσα να οργανώσουμε την κινητοποίηση».

Σε ερώτηση για το αν θα κλείσουν τους δρόμους είπε:

Μετά την συνάντηση της Λάρισας θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε την κάθοδο στην Αθήνα, σε συνεννόηση με τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας, κατά τις ημέρες που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα φορολογικά των αγροτών. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να διαρκέσει πάνω από δύο ημέρες. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου θα στηθούν μπλόκα στο τελωνείο του Έβρου και στην Χρυσούπολη και θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο των δρόμων.