Κελέτσης «στα σύννεφα»: Πανηγυρικό βίντεο για τον 1 χρόνο ΝΔ

«Ένα χρόνο δίνουμε μαζί τη μάχη για τον Έβρο» λέει ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, σε πανηγυρικό βίντεο που δημοσίευσε με αφορμή τον 1ο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ. 

Το βίντεο είναι διανθισμένο από παρεμβάσεις του βουλευτή στη Βουλή και όχι μόνο, με κυρίαρχο το μήνυμα: «Ένα χρόνο δίνουμε μαζί τη μάχη για τον Έβρο. Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή».

Την ίδια στιγμή βέβαια, αυτός ο Έβρος για τον οποίο δίνει μάχη ο κ. Κελέτσης, μαραζώνει από τις αποφάσεις και τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, με πιο πρόσφατη το κλείσιμο των συνόρων της Θράκης για ξένους επισκέπτες. Παρά τις επιστολές, τις δηλώσεις και τις κραυγές αγωνίας όλων των φορέων της περιοχής, κανείς από τους κυβερνητικούς βουλευτές μας δεν έχει παρέμβει ακόμη αποτελεσματικά. Εξάλλου, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ απέναντι στην κυβέρνηση, σε τοπικό επίπεδο και για το φιάσκο με τη λίστα Πέτσα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως οι βουλευτές δεν απαντούν σε πολλά από τα τηλεφωνήματα που δέχονται τις τελευταίες μέρες, θεωρώντας (πολύ σωστά) πως «θα τα ακούσουν»…

Διαβάστε ακόμη  Εμπαιγμός δίχως τέλος από τη ΝΔ για «ΕΚΑΒ Σαμοθράκης» και πλωτό ασθενοφόρο