Κυβερνητική πατάτα… Καταδίκη της επίθεσης στο μουσουλμανικό κόμμα στην Κομοτηνή… από το υπουργείο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!

Άναυδοι μείναμε διαβάζοντας ανακοίνωση από το υπουργείο Εξωτερικών για καταδίκη της επίθεσης στα γραφεία του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή. Από πότε γεγονότα εντός Θράκης σχολιάζονται από το υπουργείο Εξωτερικών και γιατί;

Είναι η Θράκη κάποιο κράτος εκτός Ελλάδας; Είναι το κόμμα  Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, κόμμα ξένης χώρας; Πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ κυβερνητική πατάτα. Πρόκειται για αυτογκόλ απεριόριστης βλακείας. Αποδεχόμαστε μόνοι μας κάποια de facto κατάσταση στη Θράκη, δίνοντας δικαίωμα σε άλλες χώρες να έχουν επίσημο λόγο;

Αναγνωρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το μουσουλμανικό κόμμα ως κόμμα ξένης χώρας; Μπράβο στο υπουργείο Εξωτερικών και στην κυβέρνηση. Αν υπήρχε βραβείο ηλιθιότητας θα έπρεπε να τους το απονέμουμε.

Διαβάστε ακόμη  Με τιμές και συγκίνηση υποδέχθηκε η Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιακή Φλόγα

Διαβάστε και την «πανέξυπνη» ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Καταδικάζουμε με κατηγορηματικό τρόπο τη βίαιη επίθεση στα γραφεία του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή. Προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν χαρακτηρίσει διαχρονικά τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη.

Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση του περιστατικού και την προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη.