Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την σπουδαία εμφάνιση των παγκορασίδων μας, στα τελικά οργάνων στο κύπελλο “ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ” που διεξήχθη την Κυριακή 08-11-2015 στην Θες/κη
Στην αρχή της σεζόν και μετά από συστηματική και μεθοδική δουλειά (2)μηνών απόδειξαν, ότι μπορούν να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους και με αξιώσεις να διεκδικήσουν διακρίσεις στο μέλλον, που θα αναδείξουν το ταλέντο τους!!!

Η ομάδα αποτελούνταν  από την Μαρηλία Πετροπούλου, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφερειάδου, Άννα Πεπέ και Βαλασία Κεσουδάκη.

Οι προπονητές που συνόδευσαν τις παγκορασίδες μας  ήταν: ο Θεόδωρος Μπουτάκης και η Ειρήνη Κουφάκη.

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου τουρνουά είναι:

2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 5η  θέση στους ασύμμετρους ζυγούς και θέση στο έδαφος, στην ηλικία των 08 ετών η  Ελπίδα Παππού.

-5η θέση στο  έδαφος, 6η θέση στην δοκό ισορροπίας και στους ασύμμετρους ζυγούς στην ηλικία των 08 ετών η Δέσποινα Σεφερειάδου.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

6η θέση στο άλμα, 7η θέση στην δοκό ισορροπίας και στο έδαφος, στη ηλικία των 08 ετών η Άννα Πεπέ.

– 8η θέση στην δοκό ισορροπίας και στους ασύμμετρους ζυγούς , στην ηλικία των 08 ετών η Βαλασία Κεσουδάκη.

Σπουδαίο αγώνα έκανε η Μαρηλία Πετροπούλου  στην ηλικία τω 09 ετών, ενθουσιάζοντας τους προπονητές ,για την γρήγορη εκμάθηση των ασκήσεων της  που με αξιοπρέπεια εκτέλεσε.

Συγχαρητήρια στους προπονητές για την δουλειά τους!!
Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την εξαιρετική προσπάθειά τους!!

Οι παγκορασίδες του Ο.Ε.Γ.Α. αφιέρωσαν τις διακρίσεις τους, στην συναθλήτρια τους Έλενα Γκουτσικίδη, που την τελευταία στιγμή αρρώστησε και δεν συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα.  Εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις προπονήσεις!!

12208321_974735379265668_1652386498298935267_n