Μονοδρόμηση της παραλιακής δείχνει και η Β φάση της κυκλοφοριακής μελέτης Αλεξανδρούπολης

[dropcap]Σ[/dropcap]τη δημοσιότητα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης (www.alexpolis.gr) δόθηκε η Β φάση της κυκλοφοριακής μελέτης Αλεξανδρούπολης προς διαβούλευση. Μεταξύ των προτάσεων που περιέχονται στην μελέτη είναι νέες πεζοδρομήσεις δρόμων και αρκετές αλλαγές-παρεμβάσεις που προτείνονται για το κέντρο της πόλης και όχι μόνο. Οι δημότες μπορούν να κατεβάσουν και να μελετήσουν την πολυσέλιδη πρόταση κάνοντας κλικ εδώ

Κατά την Α φάση της μελέτης είχε προταθεί η μονοδρόμηση της παραλιακής οδού της πόλης πράγμα που είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Και στη Β φάση της μελέτης αναφέρεται το ενδεχόμενο αυτό.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

Διαβάστε ακόμη  Η ιστορική-προφητική ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 1996: «Μια Ελλάδα γερμανικό βιλαέτι τουρκομπαρόκ».- (Βίντεο)

Σας γνωστοποιούμε ότι στην κεντρική σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης (βλέπε www.alexpolis.gr), τέθηκαν προς διαβούλευση η ανάλυση, τα συμπεράσματα και οι προτάσεις της Β΄ Φάσης – Οριστική Πρόταση, της κυκλοφοριακής μελέτης Αλεξανδρούπολης.

Η μελέτη, σε συνέχεια της υπ αριθμ 166/2015 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «έγκριση Κυκλοφοριακής Μελέτης Αλεξανδρούπολης – Α Φάση» (ΑΔΑ:7Μ2ΓΩΨΟ-ΖΓΤ), έχει ως κύριο αντικείμενο τη διαμόρφωση των οριστικών προτάσεων για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και στάθμευσης για πεζούς, οχήματα, ποδήλατα, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ, στο οδικό δίκτυο της πόλης.

Newsroom Alexpoli.gr