Μπάμπης ο ερωτύλος…

Μπάμπης, Μπούμπης, Άρης… σε κάθε γειτονιά έχει και άλλο όνομα… όμως το χαρακτηριστικό του είναι ένα…είναι γυναικάς μεγάλος!

Γνωστός στους φιλόζωους της πόλης καθώς είναι αδέσποτος και κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης, ο Μπάμπης είναι ήσυχος και μεγάλη μούρη. Αυτές τις μέρες βρίσκεται κοντά στα γραφεία του alexpoli.gr όπου και παραμένει μέρα και νύχτα επι μια βδομάδα γιατί…αγάπησε! Αγάπησε πολύ! Μια σκυλίτσα κοντινής πολυκατοικίας, του έκλεψε την καρδιά. Όπως μάθαμε από τη μέρα που τη συνάντησε δεν το έχει κουνήσει ρούπι από την είσοδο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς τον βλέπουμε συνεχώς στην είσοδο ότι ώρα και να είναι! Είτε 7 το πρωί… είτε 2 το μεσημέρι…είτε 6 το απόγευμα…είτε 11 το βράδυ…ο Μπάμπης είναι εκεί…ακούραστος και πιστός! Φυσικά κάθε φορά παίρνει και την κονσερβούλα του ή την κροκέτα του…δε τον αφήνουμε έτσι.

Σήμερα μάλιστα μιλήσαμε και με την κηδεμόνα της σκυλίτσας που αγάπησε ο Μπάμπης. Βγήκε η κυρία για να πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και ο Μπάμπης δε την άφησε από τα μάτια του ούτε δευτερόλεπτο… μπήκε ακόμα και μέσα στο μπακάλικο:)

Άτομα από την Κιβωτό πάντως μας είπαν…ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αγαπάει έτσι ο Μπάμπης… Απ ότι φαίνεται μόλις του γυαλίσει η επόμενη δεσποινίδα… θα αλλάξει γειτονιά.

12283293_1018827654835981_990159262_n IMG_20151124_132302