Μποτιλιάρισμα, κόρνες, νεύρα και οι κλήσεις «βροχή»

Ένα δύσκολο πρωινό πέρασαν σήμερα όσοι κινήθηκαν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Αν δεν ήταν μεταξύ εκείνων -των πολλών- που έλαβαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα από τη δημοτική αστυνομία τότε σίγουρα θα εγκλωβίστηκαν στην κίνηση, που σήμερα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, προκαλώντας τα νεύρα και τις αντοχές των οδηγών.

Στην οδό Μαζαράκη, ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε τα ροζ χαρτάκια της δημοτικής αστυνομίας σε 4 από τα 5 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα, αφού δεν διέθεταν κάρτα μόνιμου δημότη ή προπληρωμένη κάρτα για νόμιμη στάθμευση.

Λίγο πιο κάτω, στην Βενιζέλου και στην 14ης Μαϊου, επικρατούσε χάος, αφού σαν μην έφταναν τα δύο τζιπάκια που ήταν παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια, ένα υπεραστικό λεωφορείο προσπαθούσε μάταια να διασχίσει την άνοδο, κλείνοντας τον δρόμο σε όσους ήθελαν να κινηθούν επί της Βενιζέλου, στην οποία άνοδο είχε διπλοπαρκάρει ένα φορτηγάκι, που τελικώς απομάκρυνε ο οδηγός του, μόνο μετά την επέμβαση της τροχαίας, κι ενώ οι κόρνες και ο εκνευρισμός είχε χτυπήσει «κόκκινο».

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη – Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση

Όμορφα πράγματα…