Ξύλα πέτρες…Μια ομορφιά…

Τα σχόλια ήταν ήδη πολλά από τότε που έγινε η “αισθητική” παρέμβαση κάτω από τη γέφυρα του Μαϊστρου…δεξιά από το ρεύμα προς την πόλη. Τα παρτέρια γέμισαν με χαλίκια και τριανταφυλλιές. Ακόμα και το καλοκαίρι που οι μικρές τριανταφυλλιές μεγάλωσαν και γέμισαν τριαντάφυλλα… η εικόνα ήταν κάπως περίεργη καθώς χρειάστηκε να μπουν πασαλάκια για να στηρίζονται τα φυτά. Τα πασαλάκια ήταν κυρίως …ξύλινα παλούκια και σανίδες που δημιουργούσαν μια αισθητική “μπαχτσέ” αγροικίας.

Όταν με το καλό μπήκε το φθινοπώρο και άρχισαν τα πρώτα κρύα, τα παλούκια βγήκαν αλλά οι τριανταφυλλιές έμειναν για να δημιουργήσουν πλέον την εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Αντιθέτως η εικόνα στη μέση του δρόμου όπου δεν έγιναν τέτοιες παρεμβάσεις και έμεινε απλό γκαζόν είναι σήμερα σαφώς καλύτερη. Είναι φανερό ότι μερικές φορές το απλό είναι και πιο εύκολο στη συντήρηση και την φροντίδα … και δεν “βγάζει μάτι” ακόμα κι αν είναι λίγο απεριποίητο. Ελπίζουμε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να φροντίσουν σύντομα για την βελτίωση της εικόνας αυτής.

1

12483630_10208943736177071_390062549_n